Spaarne Gasthuis Haarlem

Zowel het Spaarne Gasthuis Hoofddorp als het Spaarne Gasthuis Haarlem maken graag gebruik van UVV-vrijwilligers. Samen met de beroepskrachten werken zij mee aan het persoonlijk welzijn en welbevinden van de patiënten.

De persoonlijke aandacht voor en een praktische handreiking aan patiënten vormen de hoofdbestanddelen van het werk.
Daarbij wordt de buitenwereld als het ware naar binnen gebracht, waarbij de vrijwilliger iets extra’s toevoegt aan het werk van de beroepskrachten, maar dit niet vervangt.

Waar kunt u meehelpen?

In Spaarne Gasthuis Zuid zijn de volgende activiteiten: Gastvrouwen/heren Centrale Hal/ poliklinieken, gastvrouwen/heren die koffie/thee aanbieden op de poliklinieken, gastvrouwen/heren op de verpleegafdelingen, gastvrouwen/heren opname, vrijwilligers  bij ICU, bij patiëntenvervoer, bij SEH en bij Handmassage

In Spaarne Gasthuis Noord: Gastvrouwen/heren Centrale Hal/polikliniek /Endoscopie/ Dagbehandeling en gastvrouwen/heren die koffie/thee aanbieden op de poliklinieken.

Wilt u vrijwilliger worden bij één van de vestigingen van Het Spaarne Gasthuis Haarlem? Klik dan hier voor meer informatie over deze mooie taak.